Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική απορρήτου


Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Το mpixlimpidi , σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας και φροντίζει να τα προστατεύει και να τα κρατάει ασφαλή με κάθε δυνατό τρόπο.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που το mpixlimpidi συλλέγει από εσάς ,πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τι δικαιώματα έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας , αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και δέσμευση για εμάς και, συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα δήλωση. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας www.mpixlimpidi.net προκειμένου να είστε σίγουροι ότι είστε ενήμεροι για και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.


1. Ποιοι είμαστε;


Είμαστε η ΑΝΝΑ ΧΑΝΙΩΤΗ / mpixlimpidi  - Ιδιωτική  Εταιρεία εμπορίας ηλ. τσιγάρου με έδρα την Πραξιτέλους 168 , ΤΚ 18535 , ΑΦΜ 052683418, Δ.Ο.Υ. Α ΠΕΙΡΑΙΑ,

email:[email protected] (εφεξής και για λόγους συντομίας “η Εταιρία”). Η εταιρεία μας παρέχει στους επισκέπτες της μέσω της υπηρεσίας σύγκρισης τιμών, τη δυνατότητα να περιηγηθούν, να ενημερωθούν, να αναζητήσουν και να συγκρίνουν τιμές και είδη προϊόντων και υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, τα οποία διατίθενται από το ηλεκτρονικό μας  κατάστημα www.mpixlimpidi.net



2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και πως τα συλλέγουμε;



2.1 H Εταιρία συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών της, όπως -περιοριστικά αναφερόμενα- όνομα, επώνυμο και email, μόνο όταν οι ίδιοι παρέχουν αυτά, άμεσα και εκουσίως, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με την εταιρία μας, είτε με αποστολή απο αυτούς μηνύματος στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου [email protected]  για οποιοδήποτε λόγο.

2.2. H Εταιρεία συλλέγει επίσης στοιχεία των εν δυνάμει συνεργατών της, όπως περιοριστικά αναφερόμενα, το όνομα, το επώνυμο, το email και το τηλέφωνο τους, καθώς επίσης και την επωνυμία του φυσικού ή  ηλεκτρονικού τους καταστήματος (e-shop), δεδομένα που συμπληρώνονται με την επίσκεψη αυτών στην σελίδα www.mpixlimpidi.net / b2b.mpixlimpidi.net

Σκοπός της συμπλήρωσης των πεδίων αυτών είναι η βούληση των εμπόρων (φυσικών ή νομικών προσώπων) που διατηρούν φυσικό κατάστημα ή  e-shops, να γνωρίσουν τις υπηρεσίες μας, να μάθουν πληροφορίες για το κόστος των παρεχόμενων απο εμάς προ'ι'όντων , υπηρεσιών και τον τρόπο έναρξης της μεταξύ μας συνεργασίας.

2.3. H Εταιρεία συλλέγει επίσης προσωπικά δεδομένα, υποψηφίων εργαζομένων της μέσω της ιστοσελίδας της. Ο υποψήφιος εργαζόμενος δύναται να μας υποβάλλει το βιογραφικό του σημείωμα και κάθε συνοδευτικό έγγραφο που ο ίδιος κρίνει σκόπιμο ή αναγκαίο, μέσω email που θα αποστείλει σε εμάς στο [email protected]  που θα βρει σε κάθε αγγελία εργασίας και αναζήτησης προσωπικού για την Εταιρεία μας.

2.4. Η εταιρεία συλλέγει επίσης δεδομένα συμμετεχόντων, όπως όνομα επώνυμο και email, μέσω διαγωνισμών που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι συμμετέχοντες δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία είτε κάνοντας εγγραφή (log in) μέσω λογαριασμού που διατηρούν στα social media (Facebook, Twitter, Instagram) είτε μέσω email, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Δεν διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και εγγυούμαστε ότι δεν γίνεται καμία χρήση πέραν των προβλεπόμενων από τον νόμο και πέρα των όσων αποκλειστικά αναφέρουμε στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου μας.



3. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για :



3.1. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με βάση την παράγραφο 2.1 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, χρησιμοποιούνται με σκοπό την διευκόλυνση της επικοινωνίας των χρηστών/καταναλωτών μαζί μας, την υποβολή ερωτήσεων τους προς εμάς και την απάντηση αυτών απο εμάς, την αναφορά οποιουδήποτε προβλήματος ή αιτήματος τους, αλλά και για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, με την αποστολή ενημερωτικών emails (newsletter) σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας μας, τη διεξαγωγή διαγωνισμών και την ανακοίνωση των νέων συνεργατών που συμβάλλονται με την Εταιρεία μας ή των νέων προ'ι'όντων και υπηρεσιών μας και πάντα με τη συγκατάθεση αυτών. Σε κάθε newsletter που αποστέλλεται, δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς (unsubscribe).

3.2. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με βάση την παράγραφο 2.2 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο παροχής διευκρινίσεων απο την εταιρίας μας για την φύση, τη μορφή και τα περιεχόμενα των παρεχόμενων απο εμάς αγαθών . Επιπλέον, η Εταιρία μας έχει το δικαίωμα να επεξεργάζεται τα δεδομένα των συνεργατών ή των εν δυνάμει συνεργατών της για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, προσφορών και εκπτώσεων προς αυτούς και στα πλαίσια εξασφάλισης των εννόμων συμφερόντων της.

3.3. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με βάση την παράγραφο 2.3 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο στελέχωσης της Εταιρείας μας με νέο προσωπικό, επικοινωνία με υποψήφιους εργαζόμενους για συναφείς θέσεις εργασίας με βάση τα προσόντα τους ή για επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την επικαιροποίηση των προσωπικών τους προσόντων με σκοπό την πρόσληψη. Τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω του email της Εταιρείας μας, είναι όνομα/επώνυμο, διεύθυνση, email, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και άλλα, τα οποία δύναται να στην πλειοψηφία τους να περιλαμβάνονται στα βιογραφικά σημειώματα που μας αποστέλλουν υποψήφιοι εργαζομένοι. Τα βιογραφικά σημειώματα και τυχόν συνοδευτικά έγγραφα αυτών, επεξεργάζονται απο εμάς με σκοπό την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων σε σχέση και σε συνάφεια πάντα με τα απαραίτητα προσόντα που περιγράφονται στην αγγελία ευρέσεως προσωπικού και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εκάστοτε θέσης εργασίας με σκοπό την πρόσληψη. 

3.4. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με βάση την παράγραφο 2.4 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, είναι απαραίτητα για την εκτέλεση μιας σύμβασης, η οποία περιλαμβάνει τους όρους του εκάστοτε διαγωνισμού, με τους οποίους οι συμμετέχοντες συμφωνούν προτού λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.



4. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων



4.1. Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που επικοινώνησαν μαζί μας και συμμετείχαν και στις διάφορες προωθητικές μας ενέργειες μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters και ενημερωτικό - προωθητικό υλικό ή να ανακαλέσουν τη συναίνεση τους (όπου αυτή έχει δοθεί).

4.2 Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με συνεργάτες μας για είκοσι (20) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.

4.3. Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με τα βιογραφικά σημειώματα και τις αιτήσεις εργασίας των επισκεπτών μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την αναζήτηση εργαζομένων απο την Εταιρεία μας .

4.3. Όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, τα διαγράφουμε ή τα καταστρέφουμε με ασφάλεια. Επίσης, λαμβάνουμε υπ' όψη εάν και πώς μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε με την πάροδο του χρόνου τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούμε, καθώς και εάν μπορούμε να τα διατηρήσουμε ανώνυμα, ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς ή να σας ταυτοποιήσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

4.4. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο +30 2109837550 ή στο email:  [email protected] και ζητήστε τον Υπεύθυνο Συμμόρφωσης.



5. Τα δικαιώματά σας



Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε.

Επιπλέον, έχει τα εξής δικαιώματα:


5.1. To δικαίωμα πληροφόρησης για το εάν διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα και, αν ναι, ποια είναι τα δεδομένα αυτά, γιατί τα διατηρούμε/χρησιμοποιούμε και για πόσο χρονικό διάστημα.

5.2 Το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής (εκτός απο τις περιπτώσεις που τηρούμε προσωπικά δεδομένα συνεργατών μας για φορολογικούς σκοπούς), καθώς και περιορισμού της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

5.3. Το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας (βλ. ανωτέρω παράγραφος 3.1.), χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

5.4. Το δικαίωμα να ζητάτε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε εσάς ή σε κάποιο τρίτο μέρος (δικαίωμα στη φορητότητα) σε ηλεκτρονική και δομημένη μορφή.

5.5. Το δικαίωμα να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν την βασίσουμε στο έννομο συμφέρον (ή συμφέρον τρίτου), αλλά η συγκεκριμένη κατάστασή σας να σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους για τον λόγο αυτόν. Επίσης, έχετε το δικαίωμα αντίταξης, όταν η Εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.


Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη διοικητική αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).


Η απόκτηση πρόσβασης απο εσάς στα δεδομένα σας, με βάση τα δικαιώματα σας, θα γίνεται δωρεάν, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, άμεσο ή έμμεσο. Όταν όμως το αίτημα σας είναι σαφώς υπερβολικό, αβάσιμο και δυσανάλογο σε σχέση με την άμεση άσκηση των δικαιωμάτων σας αυτών, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος. Εναλλακτικά, σε αντίστοιχες περιπτώσεις ενδέχεται να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας.


Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο 2109834550 ή μέσω e-mail στο [email protected]


6. Η ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων


Η εταιρεία μας σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και το επιδεικνύει εμπράκτως, δεσμευόμενη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δεδομένων που της παρέχετε.

τική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων των καταστημάτων αυτών.


7. Διαβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων


Η Εταιρεία μας δε μεταβιβάζει δεδομένα σας σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό). Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς, δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενδέχεται όμως, να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στα εξής τρίτα μέρη για τους σκοπούς που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και μόνο:


α) Κυβερνητικές αρχές, φορείς επιβολής του νόμου, ρυθμιστικές και άλλες διωκτικές αρχές για συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις εκτός από τις περιπτώσεις όπου προβλέπεται αποκλειστικά από νομική υποχρέωση(Νόμος), είτε το επιβάλλουν οι αρμόδιες αρχές.


β) Νομικούς και άλλους επαγγελματίες συμβούλους, δικαστήρια και φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας που προκύπτουν από τη συνεργασία μας μαζί σας.


9. Ανήλικοι χρήστες/επισκέπτες



Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο e-shop μας εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εάν έχουν ηλικία κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Στην περίπτωση υποβολής απο ανήλικο κάτω των 18 ετών, η Εταιρία μας θα διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες αμέσως μόλις λάβει γνώση ή διαπιστώσει αυτό καθ’οιονδήποτε τρόπο.


10. Χρήση cookies


Χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο) για να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα μας.


11. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;


Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.


12. Αλλαγές και Ενημερώσεις


Η παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε απο εμάς τελευταία φορά στις 24-05-2018. Σε οποιαδήποτε αλλαγή επί της παρούσης θα ενημερώνεστε μέσω της επικαιροποιημένης Πολιτικής στην ιστοσελίδα μας.

  • Visa
  • Paypal