Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

TNT Vape Crystal Mix

Η TNT σας προκαλεί να ξεχάσετε ότι ξέρατε για τα υγρά ατμίσματος που προκύπτουν από πραγματικά αποστάγματα καπνού και να δοκιμάσετε τη νέα σειρά Crystal Mix.

 Έπειτα από ένα χρόνο έρευνας και ανάπτυξης δημιούργησε ένα καινοτόμο σύστημα εξαγωγής και φιλτραρίσματος του αποστάγματος καπνού που θα επιτρέψει σε όλους του λάτρεις της γεύσης του πραγματικού καπνού να απολαύσουν πλούσιο άρωμα χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν αντίσταση ακόμη και μετά από 100ml χρήσης!!! Το τελικό προϊόν της απόσταξης είναι απόλυτα καθαρό και διαυγές.

Brand: TNT VAPE
Η TNT VAPE έχει τιμή να παρουσιάσει την ερμηνεία του περίφημου μίγματος αριθ. 759 από τον καπνικό οίκο Sobranie του Λονδίνου. Το γνωστό ως Balkan Sobranie 759 είναι ένα μείγμα στο οποίο η παρουσία του Latakia κυριαρχεί, η γλυκάδα από την ποικιλία Βιρτζίνια σε συνδυασμό με ανατολί..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Brand: TNT VAPE
Η TNT VAPE αποφάσισε να εμπνευστεί από το έργο του εργοστασίου πούρων του Brissago στα σύνορα Ιταλίας-Ελβετίας. Συγκεκριμένα στα σφιχτά και κοντά πούρα τους, τυλιγμένα με τον καλύτερο καπνό του Κεντάκυ, από από την περιοχή Σπρίνγκεντ του Τενεσί. Το όνομα δεν είναι τυχαίο: Θα βρείτε ένα γεμάτο σώμα Κ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Brand: TNT VAPE
Το Trinidad Avana είναι ένα μείγμα δύο διαφορετικών ποικιλιών εξωτικών καπνών πούρων σε ίσες δόσεις ώστε να δοθεί το κλασικό σώμα των πούρων "Αβάνας" και μίας ακόμη τρίτης ποικιλίας που καλλιεργείται στην Ουρουγουάη. Η χαρακτηριστική του γεύση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους φίλους των πούρων και θα..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Brand: TNT VAPE
Η TNT VAPE αποφάσισε να σας οδηγήσει για να ανακαλύψετε τα Highlands της Σκωτίας. Το μείγμα n.626 αποτελείται από Virginia BrightLeaf (μια συγκεκριμένη Βιρτζίνια αποξηραμένη με κάρβουνο αντί στον ήλιο), Oriental Tobacco που δίνουν χαρακτήρα και σώμα αλλά και μία ελαφρώς πικάντικη γεύση στο μίγμα.&nb..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)