Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Aspire Tigon Kit 1800mah

Μια νέα συσκευή στυλ "stick" από την Aspire. Το Tigon ΚΙΤ είναι μια εύκολη στη χρήση συσκευή "ασφαλή για παιδιά" από την ASPIRE.

Έρχεται σε τέσσερα κομψά χρώματα, από ανοξείδωτο ατσάλι, μπλε, το δημοφιλές Rainbow και το μαύρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως MTL (από στόμα σε πνεύμονα) ή με περιορισμένο DTL (απευθείας στο πνεύμονα). Έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία μακράς διαρκείας και λειτουργεί σε λειτουργία "By-Pass". Μπορείτε να είστε σίγουροι για μια εξαιρετικά αποτελεσματική καθημερινή συμπαγή συσκευή . Είναι το πρώτο προϊόν της Aspire με καινοτομία που σφραγίζει τις τρύπες τροφοδοσίας στη δεξαμενή όταν αφαιρεθεί η αντίσταση.


Το Aspire Tigon έρχεται σε έκδοση TPD 23 χιλιοστών 2ml . Η χωρητικότητα της μπαταρίας των 1800mAh είναι περισσότερο από αρκετή για να σας κρατήσει όλη την ημέρα υπό φυσιολογική χρήση.Aspire Tigon Kit


Το κιτ Tigon έρχεται με μια επιλογή από MTL, μακρύτερο στυλ, drip tip  και ελαφρώς πιο φαρδύ drip tip που ταιριάζει περισσότερο σε DTL.


Aspire Tigon KitAspire Tigon KitAspire Tigon KitΗ πλήρωση δεν μπορεί να είναι απλούστερη σε έναν ατμοποιητή στεγανό για παιδιά ( leak proof). Πρώτα τραβήξτε προς τα επάνω το επάνω καπάκι και έπειτα ανοίξτε το επάνω καπάκι για να αποκαλύψετε τη σφράγιση από σιλικόνη της θύρας πλήρωσης. Υπάρχει μια βαλβίδα αυτοσφραγίσεως στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε το ακροφύσιο της φιάλης πλήρωσης που επιλέξατε για να γεμίσετε τον ατμοποιητή. Κλείνοντας τη δεξαμενή είναι το αντίθετο, σύρετε το επάνω καπάκι στη θέση του και πιέστε προς τα κάτω.

Θυμηθείτε ότι, όταν χρησιμοποιείτε μια νέα αντίσταση , αφήστε το βαμβάκι του να κορεστεί στο υγρό για περίπου 5 λεπτά προτού αρχίσετε να ατμίζετε. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι δεν θα πάρετε καμένη γεύση και δεν θα χαλάσετε την αντίσταση.


Aspire Tigon Kit
Στον ατμοποιητή Aspire Tigon, η αντικατάσταση της αντίστασης γίνεται απλά με το να ξεβιδώσουμε τη βάση  , τραβώντας την παλιά αντίσταση και αντικαθιστώντας την με νέα. Στη συνέχεια βιδώνουμε ξανά τη βάση. Σημειώστε ότι ο Tigon μπορεί να κρατήσει το υγρό κατά την αλλαγή της αντίστασης , στεγανοποιώντας τις οπές τροφοδοσίας όταν αφαιρεθεί.


Aspire Tigon KitAspire Tigon Kit

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε