Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

After-8

Brand: After-8
After-8 Flavor Shots - CATinaΑντίκα, 14 έτη (γατήσια) πατημένα, κουτσομπόλα, μες την μίρλα, την πλερέζα.Αμεσότητα στο μάτιασμα αλλά και στο ξεμάτιασμα, με 100% επιτυχία, στο ¨δάγκωμα¨ και στο ¨γδάρσιμο¨.Αδυναμία τρελή στην παγωμένη Pina Colada μέχρι που έγινε και αυτοκόλλητο στην μποτίλια, η γρ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Brand: After-8
After-8 Flavor Shots - ManestroΜεσήλιξ, λουστρινάτος, μπριγιαντινάτος.Ο μύστακας δε, υπερπαραγωγή, τιμή και καμάρι.Τα παγωμένα ροδάκινα η αδυναμία του εν λόγω αίλουρου καθώς ήταν και η αγαπημένη λιχουδιά της γιαγιάς του κατά την διάρκεια του ντοκτορά της στη Σορβόννη.Συμπληρώστε 40ml βάση της επιλογ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Brand: After-8
After-8 Flavor Shots - OupsΜικρό, χαζό και υπερηχητικό, μόνιμα σε διακτινισμό, από το δώθε στο κείθε.Παραλίγο άκλαφτη, όταν δάγκωσε το καλώδιο του αμπαζούρ της θείας Μαρίκας.220Volt και Oups, λαμπάδιασε το τεμάχιο.Γιατροσόφι της θειάς, παγωμένος χυμός λεμονιού & λάιμ, ξινός αλλά και γλυκός σαν κ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Brand: After-8
After-8 Flavor Shots - ZamanphuΘηλυκό, περίπου τριών μηνών.Καταστροφή. Βρε δεν πα΄ να μιλάς, και να φωνάζεις...Συνειδητή αδιαφορία και φιλοτομαρισμός.Επιλεκτική ακοή και ¨γράψιμο¨, σε γραμμική γραφή Α και Β.Ο μόνος τρόπος να τσιλάρει το τεμάχιο τούτο, είναι η παγωμένη μαρμελάδα φράουλας και φραγκόσυ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)