Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Gunshot - Elevenliquids

To κλασσικό RY βυθισμένο σε κρέμα βανίλιαςΣυσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Το πάθος και η ορμή του Django είναι συγκεντρωμένη σε αυτή την απίστευτη συνταγή, η συλλογή από τις ώριμες φράουλες που αγκαλιάζουν την κρέμα θα σας δώσει την γεύση που ψάχνατε για καιρό.Συσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Για όποιον ψάχνει την αίσθηση του πάγου σε συνδυασμό με γλυκό πορτοκάλι και τόνους από μάνγκο και ανανά , θεωρώ πως είναι το απόλυτο υγρό!!!Στην εισπνοή έρχεται η γεύση του ανανά και στην εκπνοή εμφανίζεται το γλυκύτατο πορτοκάλι, η διακριτική γεύση του μάνγκο.....και αυτή η υπέροχη αίσθηση του πάγο..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Το ιδανίκο καπνικό άρωμα για "τολμηρούς" , όπου το Bourbon  περιστοιχίζεται από βανίλια και εξωτική καρύδα !Συσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Εξωτικό dragonfruit περικυκλωμένο από ελαφριά κρέμα μπανάναςΣυσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Στην εισπνοή κυριαρχεί η γλυκιά μηλόπιτα.....και στην εκπνοή η παρουσία της κανέλας που δεν είναι σκέτη, είναι λες και έχεις κομματάκι μηλόπιτας στο στόμα με κρέμα κανέλας!!!Η γλύκα είναι εκείνη που μένει......όλα τα αρώματα είναι αρμονικά συνδυασμένα και η σειρά με την οποία κάνουν την εμφάνιση του..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός! Kiwi αγκαλιασμένο απο καρδιά καρπουζιού!Συσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση ...
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Καπνικό με αισθησιακή καραμέλα που σε μεταφέρει σε άλλες εποχές!Συσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)