Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Baroque Tobacco Series

            

Brand: abuelos
Μοναδικός συνδυασμός καπνού RY με butterscotch, κρέμα βανίλιας και Dulce de Leche.Συσκευασία :60ml Πλαστικό μπουκάλι με 15ml συμπυκνωμένο άρωμαΠαρασκευάζεται στην ΕλλάδαΠροσοχή!  Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο άρωμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο.Να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό,..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: abuelos
Λαχταριστός καπνός Burley ανεμειγμένος με net Havana κι εμπλουτισμένος με νότες από μήλο, βανίλια και ροδάκινο.Συσκευασία :60ml Πλαστικό μπουκάλι με 15ml συμπυκνωμένο άρωμαΠαρασκευάζεται στην ΕλλάδαΠροσοχή!  Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο άρωμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο.Να φυλάσσεται..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: abuelos
Ένα μοναδικό NET υγρό με καπνό απ' το μακρινό Kentucky ανεμειγμένο με καρύδα και Bourbon.Συσκευασία :60ml Πλαστικό μπουκάλι με 15ml συμπυκνωμένο άρωμαΠαρασκευάζεται στην ΕλλάδαΠροσοχή!  Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο άρωμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο.Να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: abuelos
Μοναδικό καπνικό με επίγευση από εξωτικά βατόμουρα και Bourbon.Συσκευασία :60ml Πλαστικό μπουκάλι με 15ml συμπυκνωμένο άρωμαΠαρασκευάζεται στην ΕλλάδαΠροσοχή!  Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο άρωμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο.Να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό, μακριά από παιδιά ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)