Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Όροι συναλλαγών

 


  Υποχρεώσεις & Δικαιώματα του Πελάτη 
 Ο πελάτης υποχρεούται να εγγραφεί ως μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα του mpixlimpidi.net συμπληρώνοντας με ακρίβεια τα στοιχεία που απαιτούνται από τη σχετική φόρμα, προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις αγορές που επιθυμεί. 
 Ο πελάτης υποχρεούται όπως υποδείξει μία διεύθυνση (κατοικίας ή εργασίας) για την παράδοση της παραγγελίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη. 
  Ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρία και ενημερώνοντας αυτήν για τα νέα προϊόντα που επιθυμεί, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα.
 

   Τρόπος πληρωμής 
 Για τις online αγορές μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Δεκτές γίνονται οι κάρτες: Visa, Visa Electron, Mastercard και American Express. 
- Όροι Χρήσης, τους οποίους θα καλείται να αποδεχτεί ο καταναλωτής στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει) αναφέροντας απαραιτήτως το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του πελάτη εντός 14 ημερών Παρακαλούμε συμβουλευτείτε σχετικά την Νομική σας υποστήριξη.
- Στοιχεία Εταιρείας και Επικοινωνίας:Mpixlimpidi ΧΑΝΙΩΤΗ ΑΝΝΑ ΜιΧΑΗΛ - 210 9834550 - [email protected]

   Χρόνος παράδοσης εμπορευμάτων 
 Η διεκπεραίωση των παραγγελιών και η παράδοση αυτών ολοκληρώνεται το πολύ εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Για προϊόντα μη διαθέσιμα ,κατόπιν παραγγελίας , η διεκπεραίωση ολοκληρώνεται κατόπιν συνεννοήσεως.
Το mpixlimpidi επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Συσκευασία 
 To mpixlimpidi αναλαμβάνει τη συσκευασία της παραγγελίας σας χωρίς καμία πρόσθετη δική σας επιβάρυνση. 

Πολιτική τιμών 
 Ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα το οποίο αναγράφεται στους τιμοκαταλόγους κατά το χρόνο της παραγγελίας. Οι τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν αφορούν σε τελικές τιμές με Φ.Π.Α. και δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και προστίθενται στην τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας.


   Επιστροφές - Υπαναχώρηση

 Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών και η εταιρία επιστρέφει το ποσό της παραγγελίας άμεσα.
Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσων η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί .Τα έξοδα της επιστοφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές υγρών αναπλήρωσης , ατμιστικών βάσεων και αρωμάτων .
ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές ειδών που είναι σε προσφορά.

 Σε περιπτώσεις αλλαγών και επιστροφών, η εταιρία ανταποκρίνεται άμεσα από την παραλαβή των προϊόντων. 

 
   Εγγύηση 
 Η εταιρία δεσμεύεται να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωματικό προϊόν, ή προϊόν που έχει υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του απ την εταιρία διανομής.

Τα ηλεκτρονικά ,μηχανικά mods , φορτιστές καλύπτονται από εγγύηση τριών μηνών καλής λειτουργίας .
Οι ατμοποιητές καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας κατά την παραλαβή.

ΔΕΝ καλύπτονται συσκευές που έχουν υποστεί φθορά και κακή χρήση                                    (φθαρμένα σπειρώματα , usb , υγρασίες και πτώσεις ).

ΔΕΝ καλύπτονται οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες .

Μετά την λήξη της εγγύησης ,το τμήμα service καλύπτει ΔΩΡΕΑΝ κάθε επισκευή και συντήρηση εφόσων δεν χρειάζονται ανταλλακτικά. Χρέωση γίνεται μόνο των ανταλλακτικών.


 
   Λοιποί Όροι 
 Η εταιρία  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου http://www.mpixlimpidi.net/ καθώς και να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

  Η εταιρία διασφαλίζει την ορθότητα του ηλεκτρονικού χειρισμού μέχρι την ανάθεση της παραγγελίας με τεχνικά μέσα που παρακολουθούν όλα τα στάδια εισαγωγής δεδομένων, εντοπίζουν τυχόν σφάλματα στον ηλεκτρονικό χειρισμό και ενημερώνουν με αυτόματα μηνύματα για τη διόρθωσή τους. 

  Η εταιρία διατηρεί αρχείο όλων των παραγγελιών. Κάθε πελάτης έχει πρόσβαση στις παραγγελίες του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό και την επιλογή Ιστορικό Παραγγελιών. 

  Με το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα οι συμβάσεις συνάπτονται στην ελληνική γλώσσα και σε αυτές εφαρμόζεται το ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Πειραιώς.